Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι προσφέρετε στους πελάτες σας εξαιρετικά προϊόντα όταν επιλέγετε Caffè Don Cortez.

Χρόνια τωρα, με επαγγελματισμό και εμπειρία ετών επιλέγονται οι καλύτεροι κόκοι καφέ Arabica και Robusta από τη παγκόσμια σοδειά και αναμειγνυόνται σε μοναδικά χαρμάνια για τη βιομηχάνια της HO|RE|CA.

Σε μας θα βρείτε επίσης μια ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων εξοπλισμού και αξεσουάρ για την επιχείρησή σας.

0
τόνους / έτος σε παραγωγική ικανότητα
0
χρόνια ιστορίας
0
χώρες καταγωγής
0
τόνοι / έτος παραγωγής καφέ

Οι παρθένες εκτάσεις, οι φυτείες, το αργό καβούρδισμα και η 90χρονη εμπειρία συναντώνται στην εξαιρετική γεύση του καφέ Don Cortez.

Για εμάς, ο καφές σημαίνει τόσο παράδοση όσο καινοτομία. Η εταιρεία μας βρίσκεται σε αναζήτηση της ποιότητας από το 1927. Συνδυάζουμε την κουλτούρα και τη γεύση των μεγάλων master roasters με πρωτοποριακή τεχνολογία παραγωγής. Ο καφές που προκύπτει είναι μια απόλυτη απόλαυση, με ένα άρωμα που γίνεται όλο και πιο εκλεπτυσμένο με κάθε συγκομιδή, χρόνο με το χρόνο. Ο καφές Don Cortez είναι χτισμένος από όλα αυτά.

Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση “γεύσης” δεν είναι μόνο ένα σλόγκαν. Για εμάς, η ποιότητα σημαίνει καθημερινή ρουτίνα, εργασία και επιλογή. Επιλογή της καλύτερης προέλευσης των συστατικών, επιλογή μειγμάτων, επιλογή μεθόδων επεξεργασίας καφέ και επιλογή συνεργατών.

Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό αυτό που κάνουμε γνωρίζοντας ότι το κάνουμε σωστά και προσπαθούμε συνέχεια να το κάνουμε καλύτερα.

Η ανάπτυξή μας, κόκκο με τον κόκκο, χρόνο με το χρόνο.

1896
Στο μπακάλικό του στο Schio (κοντά στη Vicenza), ο Gaetano Carraro άρχισε να πουλάει μερικά είδη πράσινων κόκκων καφέ για να τα ψήνουν στα τζάκια στο σπίτι τους οι πελάτες του.

1927
Στη Via Venezia, ο γιος του Mario δημιούργησε το πρώτο εργαστήριο για καβούρδισμα και συσκευασία καφέ σε βιομηχανική κλίμακα.

1962
Η εταιρεία παρέμεινε στο Schio αλλά μετακόμισε σε ένα νέο εργοστάσιο στη Via SS. Trinità.
Παραγωγή: 120 τόνοι / έτος

Δεκαετία του ’70
Η Caffè Carraro ξεχώρισε χάρη στην καινοτόμο προσέγγισή της: ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν καφέ συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Παραγωγή: 200 τόνοι / έτος

1986
Μια νέα επιχειρηματική διάρθρωση και μια οργανωτική προσέγγιση έθεσαν τα θεμέλια για την έναρξη της επιχείρησης σε εθνικό επίπεδο.
Παραγωγή: 270 τόνοι / έτος

Δεκαετία του ’90
Η Caffè Carraro οδήγησε το κύμα των πρώτων εκπτωτικών καταστημάτων στην Ιταλία, προμηθεύοντας τις κορυφαίες αλυσίδες της χώρας.
Παραγωγή: 1.400 τόνοι / έτος

1999
Ένα μεγάλο νέο εργοστάσιο άνοιξε στο νέο βιομηχανικό συγκρότημα Schio, με ετήσια παραγωγική ικανότητα 8.000 τόνων καβουρδισμένου καφέ. Περιέχει τεχνολογία αιχμής και συστήματα, καθώς και μεθόδους επεξεργασίας που αποσκοπούν στη διατήρηση της ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ που επιδιώχθηκε με αποφασιστικότητα και επιτεύχθηκε με την πάροδο των ετών.
Παραγωγή: 1.800 τόνοι / έτος

2009
Η Carraro Espresso έγινε όλο και περισσότερο γνωστή για την ποιότητά της τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς.
Παραγωγή: 4.000 τόνοι / έτος

2011
Δημιουργήθηκε ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.
Παραγωγή: 5.000 τόνοι / έτος

2013
Το εργοστάσιο Schio επεκτάθηκε, με την προσθήκη μιας νέας αποθήκης περίπου 1000 τ.μ.
Έξοδος: 6.200 τόνοι / έτος

2015
Νέα μονάδα παραγωγής και συσκευασίας. Η νέα επέκταση έφτασε τη συνολική παραγωγική ικανότητα σε περισσότερους από 16.000 τόνους ετησίως.

2016
Άνοιγμα του δεύτερου εργοστασίου παραγωγής στο Schio, στη Via Lago di Molveno.toy